Wordt onafhankelijker

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door te kiezen voor een zonnepaneleninstallatie en te streven naar onafhankelijke energievoorziening, kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. En met onze solide productgarantie kunt u er zeker van zijn dat uw investering in goede handen is.

  • Duurzame Energiebron

  • Besparing op Energiekosten

  • Verhoogde Woningwaarde

Zelfconsumptie

68%

Zelfvoorziening

50%

Zelfconsumptie

68%

Zelfvoorziening

50%

Bespaar dankzij zonnepanelen

Ontdek duurzame energie, verlaag uw kosten. Zet vandaag de stap!

Ik wil een gratis offerte arrow_forward

Duurzame energie voor iedereen

Explore Solutions →

Onze favoriet

Belinus 410 WP Glass-Glass Hyperion 35 Jaar Omniumgarantie

Kies voor ultieme betrouwbaarheid en topkwaliteit met de Belinus 410 WP Glass-Glass Hyperion zonnepanelen. Met hun geavanceerde mono-PERC technologie garanderen deze panelen niet alleen uitstekende prestaties, maar ook duurzaamheid op de lange termijn.

Belinus 410 WP maakt gebruik van glas-glas technologie, waarbij zowel de voor- als achterkant van het paneel bestaat uit glas in plaats van het gebruikelijke kunststof. Dit zorgt voor extra bescherming tegen fysieke schade en vermindert de kans op degradatie door UV-straling, vocht en andere omgevingsfactoren. Glas-glas panelen zijn daardoor aanzienlijk robuuster en hebben een langere levensduur dan traditionele panelen.

Daarnaast zijn deze panelen bifacial, wat betekent dat ze aan beide zijden energie kunnen opwekken. Dit verhoogt de totale energieopbrengst, vooral wanneer ze geïnstalleerd worden op locaties met reflecterende oppervlakken zoals witte daken of op de grond met een lichte ondergrond. Dit maakt bifacial panelen bijzonder geschikt voor situaties waar maximale opbrengst per vierkante meter gewenst is.

Wat Belinus echt onderscheidt, is de indrukwekkende 35 jaar omniumgarantie die volledige gemoedsrust biedt. Investeer vandaag nog in de Belinus 410 WP Glass-Glass Hyperion en geniet van de kracht van efficiënte en duurzame energie!

“Ik was bang dat dit nooit netjes zou kunnen uitgevoerd worden op m’n leien dak; daardoor wachtte ik zo lang met zonnepanelen. Had ik Helio+ en dakwerker Karel eerder gekend? Ik zou meteen op de energietrein gesprongen zijn!”

J. Monteny ,Oostende

Verminderde energiekosten, dankzij de zon.

Stroom vooruit, met onze laadpalen.

Jouw energie, altijd en overal.

01.

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

02.

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

03.

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Uw partner voor de installatie van zonnepanelen op leien daken

Als u op zoek bent naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om uw eigendom van duurzame energie te voorzien, kijk dan niet verder dan onze diensten voor de installatie van zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange ervaring weet ons team van experts hoe zonnepanelen op leien daken met precisie en zorg geïnstalleerd moeten worden. We gebruiken de nieuwste technologie en nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de klus goed wordt geklaard op deze fragiele dakbedekking. En omdat onze zonnepanelen betrouwbaar en duurzaam zijn, kunt u erop vertrouwen dat ze gedurende vele jaren een kwalitatieve levering van zonne-energie zullen genereren. Dus wacht niet – neem vandaag nog contact op en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn als het gaat om het installeren van zonnepanelen op leien daken.