Belinus

Hét Topmerk voor Betrouwbare en Efficiënte Zonne-energie

Het Belgische merk Belinus maakt golven in de zonne-energie-industrie met zijn hoog presterende zonnepanelen. De producten van het bedrijf uit Genk komen met een indrukwekkende garantie van 35 jaar, een bewijs van hun toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Wat onderscheidt Belinus?

Belinus zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde fotovoltaïsche technologie om zonlicht om te zetten in elektrische energie. Een van hun opvallende producten is het Bifacial ultra-black glas-glas paneel met een capaciteit van 410 WP. Het is niet alleen de technologie die hen onderscheidt, maar ook de esthetiek – de ultra-zwarte kleur van hun zonnepanelen elimineert kleurverschillen, wat mogelijk tot 5% meer rendement oplevert.

IBC zonnecellen

Ervaar de kracht van de zon als nooit tevoren met het geavanceerde IBC-zonnepaneel van Belinus! De technologie van Interdigitated Back Contact (IBC) – een meesterwerk van de Franse wetenschappers Cuevas en Macdonald uit de jaren ’80 – is een game-changer in de wereld van fotovoltaïsche cellen.

Wat maakt deze IBC-cellen zo bijzonder? Het antwoord ligt op de achterkant! In tegenstelling tot traditionele zonnecellen, hebben IBC-cellen alle elektrische contacten aan de achterkant, waardoor de hele voorkant van de cel vrij is om zonlicht te absorberen. Geen metalen strips meer die waardevol zonlicht blokkeren; alleen pure, onbelemmerde energieabsorptie voor een hogere efficiëntie.

Het ‘interdigitated’ deel van de naam komt van de unieke vingerachtige rangschikking van de positieve en negatieve contacten aan de achterkant van de cel – denk aan hoe je vingers zich verstrengelen als je je handen in elkaar vouwt.

Hoewel IBC-cellen complexer (en daardoor iets duurder) zijn om te produceren dan standaard zonnecellen, kan hun superieure efficiëntie ze een uitstekende keuze maken voor situaties waar ruimte schaars is en elke vierkante meter telt. Met Belinus’ IBC-zonnepanelen, haal je het maximale uit de zon!

Heeft u een vraag?

Helioplus biedt u graag het antwoord.

Dringend nood aan merken?

Ons team staat klaar voor u.

Waarom HelioPlus Belinus zonnepanelen aanbiedt

Bij HelioPlus zijn we altijd op zoek naar innovatieve en efficiënte zonne-oplossingen om aan onze klanten aan te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om Belinus zonnepanelen in ons portfolio op te nemen.

De toewijding aan kwaliteit van Belinus sluit aan bij die van ons. Hun garantie van 35 jaar op productprestaties en service is een verzekering dat we onze klanten een product aanbieden dat de tand des tijds kan doorstaan. Bovendien zorgen de esthetiek en het hoge rendement van de Belinus-panelen ervoor dat onze klanten het meeste uit hun investering in zonne-energie halen.

Bij HelioPlus geloven we in een duurzame toekomst, en we zijn er trots op dat we samenwerken met merken zoals Belinus die deze visie delen. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere planeet, terwijl we onze klanten helpen om energie-efficiënter te worden en geld te besparen op hun energierekening.

Klaar om je energietoekomst in handen te nemen?

Laat je dak de zon vieren met Belinus zonnepanelen! Elke dag is een stralende viering. We creëren niet alleen energie, we creëren een stralende toekomst. Dus waarom niet meedoen aan het feest?

Onze zonnepanelen vangen niet alleen zonnestralen, ze zijn het feestje op je dak!