Onze vertrouwde merken

SAJ

We geloven in een helderdere wereld, waarin elke familie toegang heeft tot schone, betaalbare en duurzame energieoplossingen. We hebben enkele voordelen van de thuisbatterij oplossingen van het merk SAJ die we graag met je willen delen:

  1. Duurzaamheid: Met de thuisbatterij oplossingen van SAJ maak je een duurzame keuze. Je kunt de zonne-energie die je overdag opwekt, opslaan voor later gebruik. Zo draag je actief bij aan een groenere toekomst.
  2. Besparingen: Door te kiezen voor de thuisbatterij oplossingen van SAJ, kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. Je maakt optimaal gebruik van je eigen opgewekte zonne-energie, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.
  3. Betrouwbaarheid: Als exclusieve servicepartner van SAJ kunnen we je verzekeren dat hun producten betrouwbaar zijn. Ze leveren consistente prestaties en hebben een lange levensduur, wat jou gemoedsrust geeft.

Vertrouwen hebben in de producten die je kiest is zeer belangrijk, vooral als het gaat om iets zo cruciaal als je energievoorziening. Daarom werken we nauw samen met SAJ en bieden we hun betrouwbare en duurzame oplossingen aan.

Bij HelioPlus zijn transparantie en integriteit het begin van alles. We vragen geen vooruitbetaling en onze Plussers zijn bij elke stap van je zonne-installatie betrokken.

Thuisbatterijen

De volgende stap

Met onze thuisbatterijen van HelioPlus kun je echt zelfvoorzienend worden. Ze stellen je niet alleen in staat om de energie die je zonnepanelen overdag opwekken op te slaan en te gebruiken wanneer je maar wilt, maar ze bieden ook slimme sturing die je helpt om je energieverbruik te optimaliseren.

  • Energieopslag en zelfvoorzienendheid

  • Slimme sturing

  • Verhoging van je eigen groene stroomverbruik

Zelfconsumptie

95%

Zelfvoorziening

82%

Zelfconsumptie

95%

Zelfvoorziening

82%

Ben je het zat, de zotte factuurbedragen elektriciteit?

Loop op de zaken vooruit met een thuisbatterij die je geld kan besparen door energie van je zonnepanelen op te vangen en pieken in het energieverbruik op te vangen. Helio+ stelt een aangepast schema in om te bepalen wanneer je accu oplaadt, ontlaadt of het energieverbruik optimaliseert op basis van je voorkeuren. Dit is een ongelooflijk slimme en effectieve manier om je energieverbruik te beheren – zonder in te leveren op comfort en gemak.
Met dit eenvoudig te gebruiken en automatisch batterijsysteem hoef je je nooit meer zorgen te maken over stroomuitval of hoge rekeningen!
Plus, het kan zelfs met extra voordelen komen zoals noodstroom en verhoogde veiligheid tijdens stormen of black-outs.
Met een thuisaccu van Helio+ zorgen we dat je voorbereid bent op alles wat het leven je voor de voeten werpt.

Het is tijd om de maximale waarde uit je zonnepanelen te halen!

GoodWe F High Voltage thuisbatterij

GoodWe

De voordelen

Het eigen verbruik vergroten
Gedurende de dag wordt de elektriciteit van de PV-reeks gebruikt om het eigen verbruik te optimaliseren. Met het overschot aan energie worden de accu’s opgeladen waarmee de aangesloten apparaten ’s nachts van stroom worden voorzien. Door gebruik te maken van opslag kan het eigen verbruik maar liefst 95% bereiken.

Laad op buiten de piekuren
Door de tijdstippen voor het opladen en ontladen in te stellen, kan de accu worden opgeladen met de elektriciteit die wordt gegenereerd buiten de piekuren en worden ontladen om tijdens piekuren stroom te leveren aan de aangesloten apparaten (als de stroomnetregelgeving dat toestaat).

Voor back-ups voor kritieke aangesloten apparaten zorgen
Aangesloten apparaten als koelkasten, routers, lampen, computers en andere kritieke apparaten kunnen aanblijven bij een stroomstoring op het elektriciteitsnet als ze worden aangesloten op een optionele back-upuitgang van de omvormer. Het systeem kan binnen 10 milliseconden automatisch overschakelen op de back-upstand.

Klaar voor het allerbeste

Laat Thimo, onze toegewijde Plusser gespecialiseerd in thuisbatterijen en slimme sturing, jou helpen met de energietransitie. Bij HelioPlus geloven we in betaalbare, schone energie voor iedereen. Geen vooruitbetaling, enkel transparantie en integriteit. Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap!