Onze vertrouwde merken

Zonnepanelen

Ga voor Energie-Onafhankelijkheid

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door te kiezen voor een zonnepaneleninstallatie en te streven naar onafhankelijke energievoorziening, kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. En met onze solide productgarantie kunt u er zeker van zijn dat uw investering in goede handen is.

  • Duurzame Energiebron

  • Besparing op Energiekosten

  • Verhoogde Woningwaarde

Zelfconsumptie

68%

Zelfvoorziening

50%

Zelfconsumptie

68%

Zelfvoorziening

50%

Onze favoriet

Belinus M8 HJT GlassGlass 400 Wp
HJT staat voor heterojunction zonnecellen. HJT-zonnecellen zijn een combinatie van de beste kwaliteiten van kristallijn silicium en amorfe dunne siliciumfilm. Een HJT-zonnepaneel is samengesteld uit drie lagen fotovoltaïsch materiaal, een combinatie van de twee technologieën. Door deze technologieën te combineren kan een rendement van 25% of meer worden bereikt.

Dit innovatieve idee om twee soorten silicium te combineren is ontwikkeld door SANYO met de naam “HIT” (Heterojunction with Intrinsic Thin-layer technology). HJT-technologie combineert het beste voordeel van kristallijn silicium N-type en dunne film, waardoor:
het celrendement groter is dan 24% en het paneelrendement groter is dan 22%;
de laagste temperatuurcoëfficiënt slechts -0,24% is;
er een zeer laag jaarlijks afbraakpercentage is van slechts 0,4%;
er geen LID & PID-effecten zijn;
de hoogste tweezijdige 95% biedt.

Belinus M8 HJT Glass-Glass 400W

Uw installatie rendeert meer met SAJ

Haal het maximale uit uw investering in zonnepanelen met SAJ

Haal het maximale uit uw investering in zonnepanelen met SAJ

Uw installatie rendeert meer met SAJ

Ik was bang dat dit nooit netjes zou kunnen uitgevoerd worden op m’n leien dak; daardoor wachtte ik zo lang met zonnepanelen. Had ik Helio+ en dakwerker Karel eerder gekend? Ik zou meteen op de energietrein gesprongen zijn!

J. Monteny, Oostende

Uw partner voor de installatie van zonnepanelen op leien daken

Als u op zoek bent naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om uw eigendom van duurzame energie te voorzien, kijk dan niet verder dan onze diensten voor de installatie van zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange ervaring weet ons team van experts hoe zonnepanelen op leien daken met precisie en zorg geïnstalleerd moeten worden. We gebruiken de nieuwste technologie en nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de klus goed wordt geklaard op deze fragiele dakbedekking. En omdat onze zonnepanelen betrouwbaar en duurzaam zijn, kunt u erop vertrouwen dat ze gedurende vele jaren een kwalitatieve levering van zonne-energie zullen genereren. Dus wacht niet – neem vandaag nog contact op en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn als het gaat om het installeren van zonnepanelen op leien daken.

Onze heldin technische ondersteuning

Ontmoet Tatiana, onze Plusser in zonnepaneeloplossingen! Met haar uitgebreide ervaring en toewijding is zij jouw go-to persoon voor technische ondersteuning na verkoop. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het meeste uit je zonne-energiesysteem te halen. Samen met Tatiana, bouwen we aan een groenere toekomst!