Topinstallatie in Wingene

In het prachtige Wingene is alweer een indrukwekkende zonne-energie installatie gerealiseerd. De installatie bestaat uit 8 hoogwaardige JINKO Solar 415 N-Type Full Black panelen, die met zorg zijn geïnstalleerd op een weide. Deze inrichting werd mogelijk gemaakt dankzij het gebruik van Flatfix en een speciaal worteldoek, dat de ideale basis vormt voor deze solarinstallatie.

De keuze voor JINKO Solar panelen is niet toevallig. Dit merk staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheidsprestaties. Het N-Type Full Black paneel combineert esthetische aantrekkelijkheid met hoge efficiëntie, wat betekent dat ze optimaal gebruik maken van de zonnestralen, ongeacht de weersomstandigheden.

Flatfix wordt gebruikt om de panelen stevig en veilig op hun plaats te houden, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden. Het speciale worteldoek draagt bij aan de levensduur van de installatie en biedt extra bescherming.

Met 8 van deze krachtige panelen in de weide, kan er een aanzienlijke hoeveelheid energie worden opgewekt. Dat is goed nieuws voor het milieu en voor de energierekening van de klant.

Er is veel zorg en aandacht besteed aan deze installatie, en het resultaat is een installatie om trots op te zijn. Met de kwaliteit van de gebruikte materialen en de professionaliteit van de installatie, is het vertrouwen groot dat deze installatie vele jaren van duurzame energie zal leveren. Mochten er ooit vragen of problemen ontstaan, dan staan onze Plussers altijd klaar om te helpen.

Het is een genoegen geweest om deze installatie te realiseren en bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klant.

Producten waarmee we werken?

Ben je nieuwsgierig naar onze merken? Ontdek alles over onze producten, ons verhaal en onze waarden. Duik in de wereld van HelioPlus