Uitbreiding te Roeselare met thuisbatterij

Welkom bij HelioPlus, waar we geloven in een zonnige toekomst. Je vraagt je misschien af hoe we deze visie tot leven brengen? Laten we een recent project in Roeselare eens nader bekijken.

We hebben een bestaande installatie uitgebreid met 8 extra JINKO Solar 415 N-Type Full Black zonnepanelen op het platte dak van een garage. Deze panelen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook bijzonder efficiënt. Ze bieden de hoogste energieopbrengst per oppervlakte-eenheid, wat betekent dat je meer stroom krijgt uit minder ruimte.

Daarnaast hebben we een nieuwe SAJ AS1 5,1 kWh Retrofit thuisbatterij met 3 x SAJ B1 5,4 kWh geïnstalleerd. Deze batterijen zijn ontworpen om de overtollige energie die je zonnepanelen overdag opwekken op te slaan voor gebruik wanneer de zon ondergaat.

Maar we zijner nog niet. We hebben ook de bestaande omvormer vanuit de kast in het woonhuis naar de garage verplaatst via een ondergrondse wachtbuis. Waarom, vraag je je misschien af? Nou, denk aan de omvormer als de dirigent van je zonne-energieorkest. Het zorgt ervoor dat de muziek (in dit geval de elektriciteit) soepel stroomt. Door deze naar de garage te verplaatsen, hebben we ervoor gezorgd dat het ‘orkest’ op de best mogelijke manier kan spelen en in dezelfde ruimte verblijft.

Bij HelioPlus geloven we in het transformeren van huizen naar duurzame, energie-efficiënte woningen, en zorgen ervoor dat je het volledige potentieel van zonnetechnologie ervaart. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een beetje extra zonneschijn in zijn leven?

Dus, ben je klaar om je huis te transformeren en een stap naar een zonnigere toekomst te zetten? Onze Plussers staan voor je klaar om je bij elke stap te begeleiden. En onthoud: bij HelioPlus schijnt de zon altijd, zelfs als het regent!

 

Producten waarmee we werken?

Ben je nieuwsgierig naar onze merken? Ontdek alles over onze producten, ons verhaal en onze waarden. Duik in de wereld van HelioPlus