Verduurzaming te Oostkamp

In Oostkamp hebben we een zonne-energiesysteem geïnstalleerd dat bestaat uit 15 JINKO Solar 415 N-Type Full Black zonnepanelen, een Goodwe 5000-ES-20 omvormer, en twee Lynx 5.4 kWh batterijen.

JINKO Solar staat bekend om de kwaliteit en efficiëntie van hun zonnepanelen. De 415 N-Type Full Black panelen die we hebben geïnstalleerd zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk met hun volledig zwarte design, maar ze bieden ook een hoge energieopbrengst en duurzaamheid. Met 15 van deze panelen kan de huiseigenaar in Oostkamp nu rekenen op een aanzienlijke hoeveelheid groene, hernieuwbare energie.

We hebben gekozen voor een Goodwe 5000-ES-20 hybride omvormer voor dit project vanwege de betrouwbaarheid en efficiëntie van het merk. Deze omvormer zorgt ervoor dat de door de zonnepanelen opgewekte stroom effectief kan worden omgezet voor gebruik in het huis.

Het systeem is bovendien uitgerust met twee Lynx 5.4 kWh batterijen. Deze batterijen slaan overtollige energie op die door de panelen wordt gegenereerd, zodat deze op een later tijdstip kan worden gebruikt. Dit betekent dat de huiseigenaar ook ‘s nachts of op bewolkte dagen kan profiteren van de door hen opgewekte zonne-energie.

Dit project in Oostkamp illustreert onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige, duurzame energieoplossingen aan onze klanten. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de verduurzaming van hun huis en kijken ernaar uit om nog meer gezinnen te helpen profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Producten waarmee we werken?

Ben je nieuwsgierig naar onze merken? Ontdek alles over onze producten, ons verhaal en onze waarden. Duik in de wereld van HelioPlus